30.jūlijā - SUP Saulrieti Lubāna ezerā

ziņa publicēta 10.07.2021
Lielāks foto Sākot ar jūlija mēnesi atkal atgriežas SUP Saulrieti Lubāna ezerā, kad SUP dēļi un niedru maršruts ir pieejamas arī ārpus ierastā informācijas centra darba laika, tieši vakara cēlienā. SUP Saulrieti ir pieejami trīs laikos - 16., 21. un 30. jūlijā no plkst. 20.30-22.30. SUP pieejami ierobežotā skaitā, tāpēc obligāti ir nepieciešams tos rezervēt iepriekš - norādot konkrēto dienu un laiku. Pieteikšanās par tel. 29234956 vai rakstot e-pastu: lubanamitrajs@gmail.com.

SUP dēļi mūsu niedru maršrutā pieejami atbilstoši cenrādim:
     1 stunda/5 EUR/pers.
     Katra nākamā/3 EUR/pers.
     Šķiet, ka šajā tveicīgajā vasarā veldzi var atrast vēlos vakaros, kad saule jau pamazām pazūd aiz apvāršņa un beidzot var tvert svaigu malku gaisa. Saulrieta laikā debesis ir izraibinātas visdažādākajos toņos, tik bagātīga krāsu gamma! Lubāns ar saviem saulrietiem un košajām krāsām, kas atspīd ezera ūdeņos, ir gandrīz vai slavens!
     Saulrieta krāsas ūdenī veido atspīdumus un izgaismo ziedošos ūdens augus - ūdensrozes, lēpes, sūrenes un citus. Jāteic, burvīgs veids kā noslēgt vakaru!
     Pie informācijas centra pieejamas arī piknika un telšu vietas, ja ir vēlme paildzināt burvīgo un mierpilno mirkli ar pikniku vai nakšņošanu mūsu telšu vietās.       SUP dēļi pieejami arī Lubāna mitrāja informācijas centra darba laikā (tos skatīt šeit: http://www.lubanamitrajs.lv/kontakti/)
     Aicinām ievērot epidemioloģiskās drošības pasākumus - ievērot distanci un nepulcēties!


Ziņu iesūtīja: Ilze Šausa, Lubāna mitrāja informācijas centrs, tel. 29234956
Ziņu publicēja: Ilze Stūre, Madonas Tūrisma informācijas centra konsultante, tel. 27294005

Draugiem Facebook Twitter Linkedin
© 2008-2024 Madonas Tūrisma informācijas centrs. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Piekļūstamības paziņojums · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes