14. novembrī Cesvainē tikšanās ar ceļojumu grāmatas autoriem

ziņa publicēta 22.10.2024
Lielāks foto 14. novembrī plkst. 13:00 Cesvaines tūrisma centrā aicinām uz tikšanos ar grāmatas “Sapņu mednieku ceļojums: pirmie soļi pasaulē” autoriem Alīnu un Jēkabu Andrušaitiem.


Alīna un Jēkabs ir latviešu ceļotāji, kuri no darba brīvajā laikā apceļojuši 60 valstis. Abu ceļojumu stāstu vēsture aizsākās ar uzvaru National Geographic ceļojumu stāstu konkursā, pēc kuras viņi nolēma dibināt blogu www.sapnumedniece.lv.

Jaunajā grāmatā izlasāmi pāra piedzīvojumi vairāk nekā 20 valstīs – no Kirasao salām Karību jūrā līdz Palau salām Klusajā okeānā, ko papildina krāšņas fotogrāfijas. Grāmatas lappusēs var ne tikai doties līdzi piedzīvojumos, bet arī ielūkoties iepriekš nepublicētos bloga tapšanas aizkadros un ceļojumu aizkulisēs.

Pasākuma laikā varēs iegādāties grāmatas un saņemt autoru autogrāfus.

Jāpiebilst, ka Alīna ar Jēkabu bija starp tiem, kuri pirms dažiem gadiem popularizēja Kultūras Ministrijas organizēto projektu "Atrastā Latvija" un dalījās savos spilgtākajos iespaidos par vienu no septiņiem Latvijas kultūras un dabas mantojuma ceļiem - Gaismas ceļu, kas aizved uz Cesvaini, Smilteni, Stāmerienu, Alūksni. Projekta "Atrastā Latvija" laikā visā Latvijā tika izbūvēti vai atjaunoti 60 dabas un kultūras objekti, tai skaitā Cesvaines pils.

Informācija - T. 26172637

 

Draugiem Facebook Twitter Linkedin
© 2008-2024 Madonas Tūrisma informācijas centrs. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Piekļūstamības paziņojums · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes