6. jūlijā - ''Aiviekstes svētki 2024. Visi putni Lubānā!''

ziņa publicēta 02.07.2024
Lielāks foto Lubānas kultūras nama organizētais amatiermākslas kolektīvu festivāls ''Aiviekstes svētki 2024 – Visi putni Lubānā!'' 6. jūlijā atkal jau ir klāt ar dažādām aktivitātēm un pasākumiem visas dienas garumā!

Jau no paša rīta plkst. 10:00 ir iespēja izaicināt savas sportiskās iemaņas Lubānas vidusskolas sporta laukumā ar strītbolu. Paralēli bērnu rotaļu laukumā z/s ''Volframs un pakavi'' aicina uz vizināšanos ar zirgu un poniju.

Plkst. 11:00 skvērā pie Lubānas pilsētas kluba notiks medību suņu parāde, un līdz plkst. 13:00 ir iespēja piedalīties sejiņu apgleznošanā Lubānas pilsētas kluba skvērā. Līdzās Aiviekstē pie tilta Lubānas Moto Trase aicina uz vizināšanos ar ūdens motociklu, laivām un kuģīti, un plkst. 14:00 parkā uz kustīgu izklaidi piepūšamajā pilsētiņā.

Lubānas vidusskolas hokeja laukumā Latvijas Sporta Petankas federācija no plkst. 11:30 līdz 14:30 aicina uz atvērto iepazīšanās treniņu.

Plkst. 11:30 LELB Lubānas draudzes baznīcā ir iespēja apskatīt Ilvas Staņevičas ex Mednes gleznu izstādi ''Ornamentika''.

Plkst. 12:00 Lubānas tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrā ir vērts ierasties uz medību trofeju izstādes atklāšanu un apskatīt medību trofeju daudzveidību.

Sirsnīgs svētku koncerts ''Jautro putnu salidojums'' plkst. 13:00 uz mazās skatuves pie Lubānas pilsētas kluba.

Turpinot rīta sportisko garu, plkst. 14:00 Aiviekstē pie estrādes noritēs laivošanas sacensības ar šķēršļu joslu.

Plkst. 15:00 tautas deju kolektīvu koncerts estrādē ''Visi putni skaisti ..."

Plkst. 17:00 LELB Lubānas draudzes baznīcā dziedošo un muzicējošo Aiviekstes krastu amatiermākslas kolektīvu un Cēsu Baptistu draudzes zvanu ansambļa ''Soli Deo Gloria'' koncerts ''Spārni''.

Sākot ar plkst. 18:30 Lubānas vīnotava mīļi aicina degustēt dzērienus un nogaršot kādu gardumu.

Plkst. 20:00 pilsētas estrādē uzstāsies grupa ''Carnival Youth'', ieejas maksa 7 EUR un plkst. 22:00 Aiviekstes svētku  zaļumballe kopā ar grupu ''Zelta kniede'' , ieejas maksa 5 EUR.

Draugiem Facebook Twitter Linkedin
© 2008-2024 Madonas Tūrisma informācijas centrs. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Piekļūstamības paziņojums · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes