5.-7. aprīlī ar Madonas novada Tūrisma stendu piedalīsimies izstādē “Outdoor Riga 2024”

ziņa publicēta 26.03.2024
Lielāks foto Moto, velo un laivu jaunumi, viss nepieciešamais medībām, makšķerēšanai un tūrismam – to visu piedāvās izstāde “Outdoor Riga 2024” Ķīpsalā.

Ikviens piedzīvojumu meklētājs, dabas entuziasts vai aktīvās atpūtas cienītājs varēs atrast sev ko noderīgu un interesantu. 

Visā šajā aktīvā dzīvesveida piedāvājumu pārpilnībā piedalīsimies arī mēs – ar pavisam nelielu, bet piedāvājumiem bagātu Madonas novada Tūrisma stendu. Stendā strādās Madonas novada tūrisma speciālisti un tūrisma vietu saimnieki:

  • Izstādes apmeklētājiem palīdzēsim saplānot skaistus un dažādiem pārvietošanās veidiem piemērotus (kājām, velo, moto, auto, uz ūdens) brīvdienu maršrutus Madonas, Kalsnavas, Ērgļu, Cesvaines un Lubāna tūrisma galamērķos, ieteiksim aktīvās atpūtas vietas un iespējas, labākos ēdinātājus un naktsmītnes, pastāstīsim par 2024. gada pasākumiem.
  • Aktīvās atpūtas komplekss “Briežkalns” īpaši aicinās uz motorizētajām kalnā braukšanas sacensībām “Summer edition”, kas notiks 18. maijā Ērgļos.
  • Piedzīvojums “Mana Daba” iepazīstinās ar vasaras sezonas nometņu programmām un saliedēšanās pārgājienu piedāvājumu Cesvainē un citviet Latvijā.
  • Latvijas valsts mežu “Kalsnavas arborētums” informēs par sezonas jaunumiem, piesātināto vasaras pasākumu programmu un iespēju iepazīt vienu no Latvijas skaistākajiem dārziem velosipēda mugurā.
  • Brīvdienu māja “Sniegi” ceļotājus aicinās būt nesteidzīgiem un nakšņot kādā no savām komforta prasībām atbilstošām novada naktsmītnēm.

Visas izstāžu dienas apmeklētāji mūsu stendā varēs piedalīties viktorīnā un laimēt tūrisma vietu saimnieku sarūpētos atlaižu kuponus un ielūgumus bezmaksas ekskursijām vai pasākumu apmeklējumiem.  

Dalība izstādē tiek organizēta Madonas novada pašvaldības Attīstības nodaļas tūrisma veicināšanas aktivitāšu ietvaros.
Madonas novada stenda kontaktpersonas – Sanita Soma (tel. 29130437) un Ilze Feldberga (tel. 26366934).

Vairāk par izstādi: ŠEIT

Draugiem Facebook Twitter Linkedin
© 2008-2024 Madonas Tūrisma informācijas centrs. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Piekļūstamības paziņojums · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes