Līdz 30. aprīlim piesaki dalību Madonas novada Mājas kafejnīcu dienām!

ziņa publicēta 23.03.2024
Lielāks foto Vai vasarā esi ieplānojis kaut ko interesantu un neierastu? LĪdz 30. aprīlim PIESAKIES vasaras izaicinājumam - Mājas kafejnīcu dienām (MKD), kas Madonas novadā šogad notiks 9., 10. un 11. augustā!


Līdz ar pavasara iestāšanos laipni aicinām pieteikt dalību MKD - "MadonĒšana 2024" - kad savos vai kaimiņu dārzos griezdamies aug kartupeļi, āboli, cukurzirņi un citas labas lietas, kas “prasīt prasās” liekamas galdā!

Akcija MKD, kad savas durvis gardēžiem atver improvizētās mājas kafejnīcās, atkal iekrāsos vasaru arī Madonas novadā. Šis tradicionālais, sirsnīgais vasaras tūrisma pasākums jau ir apliecinājis savas vērtības un pienesumus.

Pieteikties aicināti gan neprofesionāļi ēdināšanas jomā - ģimenes, draugi, lauku saimniecības, uzņēmēji un vietējo kopienu entuziasti, gan ēdināšanas uzņēmumi - kafejnīcas, restorāni, krodziņi, viesu mājas, ar īpaši šim pasākumam izstrādātu ēdienkarti un piedāvājumu.

Dalībnieka pienākumi:
- izstrādāt un iesniegt savas kafejnīcas piedāvājumu,
- piedalīties plānotajos semināros,
- iesaistīties reklamēšanā,
- veikt apmeklētāju uzskaiti,
- iesniegt organizatoriem atsauksmes.

Ciemiņiem MKD ir iespēja interesanti paēst, atvērties saimnieku viesmīlībai un sajusties kā pie radiem laukos. Maltīšu vērtība slēpjas ne tikai labi aizmirstās, senās un jaunās receptēs, bet arī produktu svaigumā, tiem nākot tieši no dobes un ar stāstu.

Improvizēto kafejnīcu saimniekiem MKD ir izdevība izmēģināt spēkus, uzkrāt pieredzi un stiprināties ciemiņu labajos vārdos, atzinībā un priekā. Tie ir svētki gan pašiem, gan ciemiņiem!

Aicinām piedalīties MKD un plānot interesantus maršrutus ap 40 galamērķos visā Latvijā no 14. jūlija līdz 17. septembrim, precīzai informācijai par konkrētu laiku un piedāvājumu sekojot www.majaskafejnicas.lv.

Madonas novadā Mājas kafejnīcu dienas 9., 10. un 11. augustā.

Piesaki savu dalību līdz 30. aprīlim!

PIETEIKŠANĀS ANKETA
- https://ej.uz/mkdmadonā2024


Jautājumi un sīkāka informācija pa tālr. 26172637 (Cesvaines Tūrisma centrs).

Draugiem Facebook Twitter Linkedin
© 2008-2024 Madonas Tūrisma informācijas centrs. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Piekļūstamības paziņojums · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes