Madonas novada tūrisma objekti virtuālās tūrēs!

ziņa publicēta 30.12.2015
Lielāks foto Populārākās Madonas tūrisma un apskates vietas - Saieta laukums, Mīlestības graviņa, sporta un atpūtas bāze Smeceres sils, kā arī novada lielākais ezers Lubāns un augstākais kalns Gaiziņkalns līdzās citu Latvijas reģionu tūrisma vietām nu ir "izstaigājami" arī 360 grādu panorāmas virtuālajās tūrēs.


Virtuālo tūru kompānija «SKATSKAT.LV» ir vadošo virtuālo tūru 360 grādu fotogrāfijas pakalpojumu sniedzēju visā Eiropā.
«Skatskat.lv» ir veiksmīgs un strauji augošs Latvijas «start-up» uzņēmums, kurš šogad jūnijā nosvinēja jau savus 5 darbības gadus.
Interaktīvo vizualizāciju projekti tiek realizēti visdažādākajās nozarēs - no nekustamajiem īpašumiem un tūrisma līdz pat medicīnai,
 integrējot vietu un telpu 360° virtuālā tūrē, un pielāgo tos moderno tehnoloģiju platformām, pilnveidojot pasūtītāja mārketinga instrumentu arsenālu.
Virtuālā tūre ietver liela fotogrāfiju skaita uzņemšanu ar atbilstošu tehnisko aprīkojumu. SKATSKAT.LV ir pirmais uzņēmums Latvijā, kas nodrošina 360° virtuālās tūres risinājumu Iphone un Ipad ierīcēs.


Madonas novada objektu virtuālās tūres apskatāmas mājaslapā www.latvia360.com (tās tapušas pēc Madonas pašvaldības Uzņēmējdarbības un tūrisma attīstības nodaļas pasūtījuma), kā arī sadaļā Apskates objekti.




‌Informāciju sagatavoja un ievietoja: I.Riekstiņa

Draugiem Facebook Twitter Linkedin
© 2008-2024 Madonas Tūrisma informācijas centrs. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Piekļūstamības paziņojums · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes