"Simple+" apģērbu maisi nu arī Madonas TICā!

ziņa publicēta 31.08.2015
Lielāks foto Viņi ir radījuši kvalitātes un stila vērtību, viņi ir kļuvuši īpaši un atšķiras no konkurentiem, viņi ir raduši iespēju praktiskai un komfortablai apģērbu pārvietošanai... Tie ir pāris aktīvu, mērķtiecīgu skolēnu un viņu uzņēmums "Simple+"!


SIA „SIMPLE+” ir viens no vadošajiem apģērbu aizsargmaisu ražotājiem Latvijā. Tiek ražoti aizsargmaisi dažādās krāsās, izmēros un pircējiem pat ir iespējams izveidot savu personalizētu aizsargmaisu. 
Savu darbību uzsākuši 2014.gada decembrī, kā skolēnu mācību uzņēmums (SMU) Simple+. Taču, iegūstot finansējumu grantu konkursā „Madona var labāk!”, 2015.gada maijā nodibināts SIA SIMPLE+ un ir uzsākta masveida ražošana un uzņēmuma attīstīšana.

Lepojoties un popularizējot madoniešu veikumu, arī Madonas novada Tūrisma informācijas centrs Skolās ielā 10a savu suvenīru sortimentu klāstu ir papildinājis ar šiem universālajiem un funkcionālajiem apģērbu aizsargmaisiem un piedāvā tos iegādāties pilsētas iedzīvotājiem, pašdarbniekiem, kā arī pilsētas viesiem. Iespējams tos arī pasūtīt.


‌Vairāk par uzņēmumu iespējams uzzināt SIMPLE+ mājaslapā.

Video, kā I.Teterovskis iepazīstas ar Simple+ produkciju.



P‌lašāks ieskats Madonas TIC suvenīru piedāvājumā.

‌‌

‌Informāciju sagatavoja un ievietoja: I.Riekstiņa

Draugiem Facebook Twitter Linkedin
© 2008-2024 Madonas Tūrisma informācijas centrs. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Piekļūstamības paziņojums · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes