Vai jau esi izteicis savu viedokli KOMENTĀRU sadaļā?

ziņa publicēta 07.01.2015
Lielāks foto Ja Tu kādā naktsmītnē esi ļoti sirsnīgi uzņemts, ja Tu kādā krodziņā esi īpaši gardi paēdis, ja Tev bijušas aktīvas brīvdienas un esi vienkārši guvis daudz pozitīvas emocijas Madonas novadā, neaizmirsti par to izteikt savu viedokli mājaslapas "Tūrisms Madonas novadā" komentāru sadaļā. Ja arī neesi apmierināts ar kāda sniegtā tūrisma pakalpojuma kvalitāti, novērtē to objektīvi un atstāj savu ieteikumu!

Viedoklis, kas izteikts balstoties uz objektīviem kritērijiem, vienmēr ir ļoti svarīgs - tas motivē, liek analizēt, tas mudina mainīties, tas iedvesmo...

Tāpēc Madonas novada Tūrisma informācijas centrs atgādina par jaunās tūrisma mājaslapas iespējām un aicina būt aktīviem, paužot savus vērtējumus, viedokļus un priekšlikumus par tūrisma aktualitātēm, par sniegto vai saņemto tūrisma pakalpojumu kvalitāti. Gan mēs, gan tūrisma vietu saimnieki labprāt dzirdētu gan uzmundrinošas pateicības, atsauksmes un laba vēlējumus par labi padarītu darbu, gan uzzinātu objektīvus ieteikumus, risinājums, ja esat saskārušies ar kādām problēmām vai nepilnībām, lai ikviens, kam tas nepieciešams, veiktu nepieciešamos uzlabojumus savā turpmākajā darbībā. 

Viss, kas Jums jāizdara - jāizvēlas kāda no sadaļām un jāveic ieraksts! Tas var būt par apskates objektiem, par muzeju apmeklējumiem, par interesantajām saimniecībām, kurās esat pabijuši, un lauku labumiem, kurus esat baudījuši, tāpat par naktsmītnēm, kurās esat viesojušies vai svinējuši sev nozīmīgus svētkus, un par ēdināšanas uzņēmumiem, kuri vai nu apmierinājuši Jūsu vēlmes vai arī esat devušies prom vīlušies. Priecāsimies arī uzzināt, vai Madonas novadā spējat rast iespēju daudzveidīgai aktīvai atpūtai un vai ziemā slēpošanas piedāvājums sniedzis Jums cerēto. Arī Jūsu viedoklis par tūrisma aktualitātēm un pasākumiem, par informācijas pieejamību vai tās nepietiekamību ir mums svarīgs.

VĒRTĒ UN K‌OMENTĒ!



‌Autore: I.Riekstiņa
Draugiem Facebook Twitter Linkedin
© 2008-2024 Madonas Tūrisma informācijas centrs. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Piekļūstamības paziņojums · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes