Atjaunotajā „Akmens mājas galerijā" var apgūt gleznot prasmes

ziņa publicēta 02.05.2013
Lielāks foto Kopš marta senatnīgā „Akmens mājas galerija” ir ieguvusi jaunu elpu – ir atjaunotas Maijas Jakovičas un Valērija Baidas mākslas galerijas – ainavu darbnīcas, kurās var ne tikai apskatīt apmēram 300 glezniecības un grafikas darbus, bet arī katra mēneša pirmajā sestdienā no pulksten 11.00 līdz 14.00 ikviens interesents var doties uz Aronas pagasta „Lejas Vālēniem”, lai mācītos gleznot un zīmēt bezmaksas nodarbībās.

           Pārējā laikā (pēc iepriekšēja pieteikuma pa tel. 29438977) "Akmens mājas galerijā" ir iespējams apskatīt Maijas Jakovičas, Valērija Baidas un plenēra „Laisma” dalībnieku gleznu galerijas apskati, piedalīties zīmēšanas un glezniecības meistarklasēs, glezniecības nodarbībās, portretu zīmēšanā (30 - 60 min), portretu gleznošanā eļļas un akvareļglezniecības tehnikā (90 min un vairāk), pasūtīt un iegādāties mākslas darbus, kopā ar māksliniekiem doties zīmēt un gleznot dabā, doties pārgājienā uz Vālēnu dižozolu (apkārtmērs 7m), Griblejas tiltu (17.gs.) un Acu avotu.

Pateicoties Madonas mākslinieku biedrības „M-ART" projektam, LEADER projekta ietvaros notika galerijas labiekārtošana, kuras rezultātā galerija būs pieejama visu gadu.

Lai skatītu šo Google karti, nepieciešams iespējot sociālās sīkdatnes.
Pielāgot sīkdatnes

Skatīt Apskates objekti lielākā kartē
Draugiem Facebook Twitter Linkedin
© 2008-2024 Madonas Tūrisma informācijas centrs. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Piekļūstamības paziņojums · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes