Foto atskats uz Peoniju svētkiem LVM Kalsnavas arborētumā

ziņa publicēta 18.04.2019
Lielāks foto Tradicionāli Peoniju svētki svinami ap to laiku, kad pavisam tuvu ir vasaras saulgrieži. Šogad svētki tika svinēti 16. jūnijā.

Pasākuma vadītāja Gundega Skudriņa rūpējās par to, lai neviens nepalaistu garām svētku brīnišķīgos un svarīgākos mirkļus!

Svētkus pieskandināja diriģenta Andreja Cepīša vadītais Madonas pūtēju orķestris, kas ieguvis atpazīstamību republikas orķestru saimē un skatēs vairākkārt izcīnīti pirmās pakāpes diplomi.

Ar savu mūzikas programmu priecēja mūsu novadnieks un X faktora dalībnieks Didzis Melderis.

Māksliniece Aija Andrejeva ieskandināja svētkus gan ar savu jauno albumu “Mēs pārejam uz Tu”, gan jau ar sen zināmām dziesmām!

Tā kā arborētums ir savā ziņā neparasts, tad arī šogad norisinājās tradicionālā eksotisko stādu izsole, kuru vadīja Nacionālā botāniskā dārza direktors Andrejs Svilāns.

Par mazāko apmeklētāju piedzīvojumu kāri rūpējās Kašera sapņu fabrika.

Arī LVM Kalsnavas arborētuma komanda bija padomājusi par mazākajiem viesiem un piedāvāja dažādas lielformāta āra spēles, kas arī pieaugušajiem lika atcerēties bērnību.

Par izsalkušajiem rūpējās “LIDO” izbraukuma ēdināšanas komanda. Par garšīgām, neparastām, citādām ēdamām un neēdamām lietām parūpējās arī amatnieki un mājražotāji tirdziņā.

Katram apmeklētājam stādu tirgū bija iespēja iegādāties stādus ar ko papildināt krāšņumdārzus. 

 

Ziņu iesūtīja: Sanita Vaivode- Āzena, tel. 27841099
Ziņu publicēja: Ilze Stūre, tel. 29332642
Foto: Māris Stiprais
Draugiem Facebook Twitter Linkedin
© 2008-2024 Madonas Tūrisma informācijas centrs. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Piekļūstamības paziņojums · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes