No 22. līdz 23. decembrim "Domas Dabā" organizē nakts piedzīvojumu "24 stundas Mežā" Dzelzavas pagastā.

ziņa publicēta 11.06.2018
Lielāks foto Laikā, kad diennakts tumšais laiks sasniegs savu maksimumu un iestāsies astronomiskā ziema, jums ir iespēja šo notikumu svinēt, nakšņojot mežā. Un vēl kas - naktsmītni veidot pašiem no mežā un tās apkārtnē pieejamiem dabas materiāliem. Lai sagatavotos, būs diezgan daudz jāpaspēj izdarīt, kamēr būs dienasgaisma, tādēļ ierodies laicīgi, jo notiks darbu dalīšana un nodarbināti būs visi klātesošie.

Ņem vērā - šis piedzīvojums nebūs ekstrēms vai pārgalvīgs, kā arī neuztver to kā „izdzīvošanas pārbaudījumu”.

Šis pasākums ir tiem, kuriem patīk uzturēties dabā, aktīvi rosīties un baudīt notiekošo. Tiks vārīta zupa, tēja un gatavosim vēl ko garšīgu turpat uz vietas - mežā. Ūdeni būs iespēja iegūt turpat no tuvumā esošās upītes. Piedzīvojums norisināsies Madonas novadā, Dzelzavas pagastā. (Precīzas kordinātes tiks noūtītas visiem dalībniekiem, kuri pieteiksies).  

Līdzi nepieciešams: 

 * lukturītis; 
 * guļammaiss, paklājiņš (ieteicams); 
 * apģērbs, atbilstoši laika apstākļiem (diennakts gaišais laiks - aktīvi kustamies, tumšais laiks - mierīgi baudām vakaru); 
 * ēšanas piederumi (bļoda, krūze, karote...) 
 * kāds našķis, gardums pašam priekš sevis un protams labs noskaņojums! 
 
Šajā piedzīvojumā drīkst piedalīties bērni un nepilngadīgi jaunieši, bet tikai vecāku uzraudzībā. Kā arī, ja vēlēsies ņemt līdzi savu četrkājaino mīluli - to drīksti darīt. Tikai tad Tev iepriekš telefoniski mūs jāinformē! 
 
Dalības maksa šim piedzīvojumam ir 25 eiro (bērniem līdz 10 gadu vecumam par brīvu*). Lai pieteiktos šim piedzīvojumam sadaļā „ Piesakies piedzīvojumam” aizpildi visu tur nepieciešamo informāciju un sadaļā komentārs norādi: “24 stundas Mežā” un savu personas kodu* , kā arī cik dalībniekus vēlies pieteikt.(piesakies laicīgi, dalībnieku skaits ierobežots) 
 
E-pastā saņemsi atbildi ar rēķinu, pēc kura apmaksas arī būsi pieteicies šim piedzīvojumam! Ja rodas vēl kādi papildus jautājumi, piemēram, par nokļūšanas iespējām vai jeb kas cits - droši zvani mums 28890695. Ar prieku centīsimies rast visas atbildes! 

*Šie dati nepieciešami rēķina sagatavošanai.  

Uz tikšanos Mežā! 

‌Ziņu iesūtīja: Helmuts Baņukalns, "Domas Dabā" organizators, tel. 28890695

‌Ziņu publicēja: Ilze Stūre, tel. 29332642 
Draugiem Facebook Twitter Linkedin
© 2008-2024 Madonas Tūrisma informācijas centrs. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Piekļūstamības paziņojums · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes