9. decembrī otrais ceļojumu stāstu vakars Lubāna mitrāja informācijas centrā

ziņa publicēta 30.11.2017
Lielāks foto Aicinām Jūs uz ceļojumu stāstu vakaru otro daļu 9.decembrī no plkst. 16.00 - 19.00, Lubāna mitrāja informācijas centrā, lai klausītos divu drosmīgu sieviešu ceļojumos uz Etiopiju un Svalbāru!

Pagājušajā sestdienā mēs aizvadījām stāstu vakaru pirmo daļu, kurā pie kūpošām tējas krūzēm, patīkamā noskaņā baudījām pasaules stāstus!

Kārlis mūs izveda varenā ceļojumā pa Balkāniem, rādot neaprakstāmus apslēptu pilsētu dārgumus, kamēr Krista apbūra mūs ar Jaunzēlandes dabu un domās izvadāja pa virsotņu virsotnēm. Neskatoties un novembra nemīlīgo laiku, kad, atzīsim, ir grūti izkustēties no mājām, informācijas centrs uzņēma varenu interesentu bariņu. Atkal bijām patīkami pārsteigtas un priecīgas, ka mums apkārt ir tik forši un zinātkāri cilvēki!

Mūsu viešņas šajā nogalē būs Dace Bērziņa un Elīna Tripāne:

Dace ikdienā strādā Rīgas domē – mājokļu un vides departamentā, un viņas galvenais pienākums ir rūpēties par Rīgas īpaši aizsargājamo dabas teritoriju saglabāšanu. Rūpēties lai Rīga ir skaista, zaļa mums šodien un arī rīt. Lai cik arī nopietni ir darbi, patiesībā Dace ir ārkārtīgi enerģiska, mīl kaķus un grāmatas. Lai gan ir pieaugusi, aizvien ir nopietni nenopietna! Dace pieņēma varenu izaicinājumu un 24 dienas pavadīja Etiopijā, iepazīstot tās dabu un pat nonākot vairākās vietējās ciltīs, kurās “dzīvo tā kā rāda Nacional Geographic”. Kā mainījās Daces skats un pasauli un kā ir nonākt pavisam citā realitātē, par to varēsim izprašņāt Daci!

Otra mūsu viešņa ir Elīna, kuras patstāvīgā dzīves vieta ir Latvijas otrā galā – Ludzā!
Arī Elīna ikdienā ir saistīta ar dabu, jo strādā Dabas aizsardzības pārvaldē un ieņem pat ļoti atbildīgu vecākā valsts vides inspektora amatu. Neskatoties uz to, Elīna noteikti ir kolektīva sirsniņa un ar savu gaišo smaidu spēj padarīt ikvienu dienu labāku! Sirdī ģeogrāfs, Elīna piekrita dullam piedāvājumam un nonāca arktiskos vējos pašā vasaras viducī. Svalbārā - zemē, kas vilina ar kalniem, ledājiem un ledus lāčiem. Kā Elīnai izdevās atgūties no piedzīvotā un sajustā? Par to stāstīs Elīna..

Tāpēc aicinām Jūs 9.decembrī no plkst. 16.00 – 19.00 pie mums, Lubāna mitrāja informācijas centrā, kur gaidīsim Jūs ar siltu tēju un cepumiņiem, lai noslēgtu mūsu ceļojumu stāstu vakaru ciklu šajā gadā!


Pasākums ir bezmaksas un iepriekšēja pieteikšanās nav nepieciešama.

Sīkāka informācija lubanamitrajs@gmail.com vai pa tālruni +371 29234956

Uz tikšanos Lubāna mitrāja informācijas centrā!


Ziņu iesūtīja: Līga Jātniece, tel. +371 29234956
Ziņu publicēja: Ilze Stūre, tel. +371 29332642

 
Draugiem Facebook Twitter Linkedin
© 2008-2024 Madonas Tūrisma informācijas centrs. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Piekļūstamības paziņojums · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes